Blogg

Städning för äldre och yngre

28 jul 2020

Vi erbjuder prisvärd städning för äldre människor som känner att de vill bo kvar i hemmet men inte orkar med städningen fullt ut. För yngre kan det handla om att det kanske är tidspress då jobb och studier tar allt mer tid.

Prisvärd städning

Vi erbjuder bra pris på alla våra städuppdrag. Dessutom så ger vi rabatt till äldre då vi vet att deras situation kan var ansträngd. Självklart kan du använda RUT avdraget om du har kvar utrymme på det. Det kollar du själv via skatteverket.

Vilka städtjänster erbjuder vi?

Vi erbjuder allt vad kunden önskar. Fönsterputsning, grovstädning, studentstädning, flyttstädning och vad du än önskar så erbjuder vi självklart detta för att du som kund skall få valuta för pengarna.

YOUTUBE

Hur kontaktar du oss?

Öppet dygnet runt!

[email protected]

0738-41 95 67

Allt inom städning bokas via Jourstäd Sverige AB

13 apr 2020

Prisvärd städfirma i hela Sverige

Vi är en städfirma som levererar kvalitetsstädningar och har alla städtjänster. Helt enkelt en komplett städfirma som har bra priser på alla våra städningar.

Vi har dessutom öppet dygnet runt för att kunna ge er kvalitetsstädningar. 

Vill du läsa mer om alla våra tjänster så kolla denna städtjänster.

Vi har levererat allt både till studenter och vänder oss både till privatpersoner och företag med våra prisvärda städtjänster.

Garanti på våra flyttstädningar

Vi lämnar hela 7 dagars garanti på alla våra flyttstäd och det gör att du som bokar kan känna dig trygg med att det utförs på ett sätt som gör att besiktningen skall gå igenom de hårda kraven som idag ställs just på flyttstädningar. Det enda

Finns något som inte ingår vid er fönsterputs?

Då vi putsar fönster vid flyttstädningar så ingår inte persienner. Men självklart kan ni beställa detta som ett tillägg. Detsamma gäller självklart också vid sedvanlig flyttstädning.

Något speciellt vi skall tänka på vid flyttstädning?

Det enda ni skall tänka på är att se till att kyl och frys är avfrostade med öppna dörrar. Sen självklart att ni kollat igenom alla utrymmen och verkligen tömt allt så ni inte missat utrymmen som man annars sällan är på. Ovanpå garderober och vindsutrymmen och andra svåråtkomliga utrymmen.

Vilka tider kan man boka via er?

Vi har jouröppet hela tiden så alla tider passar att ni bokar oss. Kontakta oss för en gratis offert.

Självklart så är det gratis att begära en offert och vi svarar inom några minuter. Beskriv så tydligt ni kan vad ni önskar hjälp med, så skall vi återkomma med en offert inom ett par minuter. 

Vi hjälper er med våra tjänster dygnet runt så passa på att kontakta oss direkt.

Kontakta oss 24/7/365

Välkommen

 

Jourstäd Sverige AB

[email protected]

0738-41 95 67

Dödsbostädning och dödsbotömning

6 apr 2020

Dödsbostädning & Dödsbotömning i hela Sverige

Vid det tråkiga med ett dödsfall så vill vi kunna bistå er med både dödsbostädning och dödsbotömning. Vi har årtionden av erfarenhet som gör att vi kan ge er rätt insats och vi är verkligen serviceinriktade och vi kommer att göra allt vi kan för att bistå er med våra städtjänster.

Självklart så har vi tystnadsplikt och ni kan anlita oss och känna er trygg i valet av firma. Vid tömning av dödsboet så håller vi med erforderliga transportfordon som passar för ändamålet.

Ni behöver inte tänka på det praktiska med att ordna allt detta med städning och tömning, utan vi ger er tid till annat i denna svåra stund.

Vi har hjälpt många med just detta att underlätta vid dessa tillfällen. Vi vill ge er proffsigt bemötande och vara er behjälpliga på det sätt som passar er bäst.

Vi lovar att lämnar ni över allt till oss så får ni det utfört proffsigt & smidigt. Så tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar, vi svarar inom några minuter.

Vi vet att många frågor finns i dessa stunder och vi skall göra allt för att ge er svar så att ni kan få lugn och ro och att ni genom våra svar förstår att allt går att lösa på ett smidigt och bra sätt. 

Varmt välkommen att kontakta oss dygnet runt. Vi finns till för er.

Varför välja oss för ert dödsbo?

  • Vi kan erbjuda er öppettider dygnet runt 24/7 och detta gör vi för att vi skall underlätta för alla som är  akut behov av att få svar på sina frågor runt allt det praktiska runt dödsboet.
  • Vi har lång vana av att hantera dessa uppdrag och har årtionden av erfarenhet av detta och det borgar för att ni skall få en kvalitetstjänst utförd.
  • Tysnadsplikt är för oss ett krav och alla kunder skall tryggt kunna lägga sitt förtroende hos oss och veta att allt stannar hos oss.
  • Vi har bra priser på alla våra tjänster och det gör att du som kund slipper leta offerter från alla håll mitt i stressen.

 

Välkommen att kontakta oss.

Jourstäd Sverige AB

[email protected]

0738-41 95 67

Städfirma Sverige

25 mar 2020

Prisvärd städfirma i Sverige

Behöver ni anlita en städfirma med bra pris som utför sina flyttstädningar i hela Sverige så har ni möjlighet att anlita oss på Jourstäd Sverige AB. Vi har öppet dygnet runt och levererar kvalitetsstädningar till alla som önskar. 

Vi utför allt inom städning så behöver du flyttstädning i Stockholm, flyttstädning i Malmö, flyttstädning i Göteborg eller andra orter så är ni välkomna att kontakta oss för en gratis offert. Vi städar efter mäklarsamfundets riktlinjer så du kan förlita dig på att du får ett arbete utfört som uppfyller krav och normer för vad en flyttstädning skall innehålla. 

SKICKA IN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss genom att e-posta, ringa oss eller fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan.

KOSTNADSFRI OFFERT

Ni får en kostnadsfri offert som innehåller all information om arbetet inkl. pris.

VI PÅBÖRJAR ARBETET

När ni godkänt offerten samt bokat in er via detta bokningsformulär så påbörjar vi arbetet enligt det vi kommit överens om i offerten.

Vi använder speciella städlistor vid alla våra flyttstädningar så inget skall missas. Sen har vi 7 dagars garanti om nu inflyttare eller kvartersvärd skulle ha synpunkter. Garantin går självklart att förlänga om du meddelar oss innan så noterar vi det i din bokning.

Självklart använder vi enbart miljövänliga medel vid all vår städning. Vi är den miljömedvetna städfirman som ger dig som kund rätt jobb utfört till rätt pris.

Vi utför även dödsbostädning & dödsbotömning som ni kan boka. Självklart har vi tystnadsplikt för att du som kund skall känna dig trygg med att välja oss.

Varför välja Jourstäd

Ni skall välja Jourstäd Sverige AB just för att vi levererar prisvärda städtjänster och vi har öppet dygnet runt för att du som kund skall kunna boka på tider som passar dig.

[email protected]

0738-41 95 67

Flyttstädning Sverige AB har ny hemside look

3 mar 2020

Nu har vi uppdaterat hemsidelooken och fått lite mer CALLTOACTION med trevliga färger. Vi tror att det är en bra idè att försöka hänga med utvecklingen av just detta att synas på nätet med sidor som gör att besökaren stannar kvar.

Vi har byggt ett trevligt BOKNINGSFORMULÄR som gör att det underlättar både för oss samt kunden att boka med oss dygnet runt.

När vi valde just färgen orange så hade vi googlat på vad folk omedvetet tycker är den färg som tilltalar dem och gör att de klickar just på den färgen. Kanske är det så att det är så att det finns en anledning till att stoppljusen i trafiken har färgerna grön, orange och röd?

Tycker ni om att läsa bloggar så tycker jag ni skall besöka även denna BLOGG.

Vi erbjuder som bekant flyttstädning i hela Sveriges avlånga land och vi är så tacksamma för alla nöjda kunder som återkommer och tipsar sina vänner och anhöriga om våra flyttstädningar.

Sen erbjuder vi som bekant både flytthjälp och studentstädning samt allt inom städning. Så tveka inte att kontakta oss vad det än gäller.

Vi vet att många hellre prioriterar att göra annat än att städa. Sen nu när det dessutom är 50 % rabatt genom rut-avdraget så är det enklare än någonsin att boka just detta med städning.

Vi har jouröppet 24/7/365 så tveka inte att kontakta oss. Precis när lusten faller på. Hjärtligt välkommen.

 

Flyttstädning Stockholm Göteborg Malmö

4 feb 2020

Pris flyttstädning Stockholm & Göteborg & Malmö

Vi erbjuder bra pris på flyttstädning och våra priser baseras på kvadratmeterytan samt eventuella biutrymmen. Så du kan kontakta oss dygnet runt för en gratis offert för din flyttstäd. Vi strävar efter att ge er det bästa tänkbara priset då ni inkommer med en offertförfrågan.

Vad ingår i vår flyttstädning?

Allt ingår enligt alla normer som satts upp av hyresgästförening samt att vi följer mäklarsamfundets riktlinjer. Det tycker vi är en självklarhet att alla skall få städat på ett rätt & riktigt sätt. Speciella städlistor prickas av en efter en för att inget skall missas.

När kan man kontakta er på Jourstäd Sverige?

Självklart erbjuder vi er att kontakta oss dygnet runt för att få en offert eller boka oss. Har du frågor eller annat så är du precis lika välkommen.

Vilken garanti lämnas på flyttstädning?

Vi ger er hela 7 dagars garanti from städdagen. Önskar ni längre garanti så meddela oss innan så löser vi självklart det utan problem. Vi vill att både beställare samt inflyttande skall vara nöjd med resultatet. En nöjd kund är för oss en självklarhet.

 

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

[email protected]

0738-41 95 67

Flyttstädning Sverige

20 jan 2020

Pris flyttstädning

Vi erbjuder prisvärd flyttstädning som du kan boka via oss dygnet runt. Självklart så kan vi hjälpa er med vilka städtjänster ni önskar boka. Vi utför allt och vår städfirma har jour dygnet runt. Vi har som mål att svara inom ett par minuter.

Glädjande nog så jobbar vi i hela Sverige och erbjuder våra tjänster i alla städer. Berätta i vilken stad du önskar boka våra städtjänster så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Ingår fönsterputs i flyttstädning?

Självklart så putsar vi dina fönster vid flyttstädningen. Har du dessutom inglasade altaner eller balkonger så kan du boka detta som ett tillägg så löser vi även det.

Kan man boka flyttstädning dygnet runt?

Självklart så erbjuder vi dig att boka på dygnets alla timmar. Vi har bemannat dygnet runt för att kunna tillgodose allas behov. Så välkommen för en gratis offert.

 

 

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

[email protected]

0738-41 95 67

Välkommen

Jourstäd Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Kontakta oss för gratis offert.

[email protected]

0738-41 95 67


(Lämna tom)