Dödsbostädning och dödsbotömning

Dödsbostädning & Dödsbotömning i hela Sverige

Vid det tråkiga med ett dödsfall så vill vi kunna bistå er med både dödsbostädning och dödsbotömning. Vi har årtionden av erfarenhet som gör att vi kan ge er rätt insats och vi är verkligen serviceinriktade och vi kommer att göra allt vi kan för att bistå er med våra städtjänster.

Självklart så har vi tystnadsplikt och ni kan anlita oss och känna er trygg i valet av firma. Vid tömning av dödsboet så håller vi med erforderliga transportfordon som passar för ändamålet.

Ni behöver inte tänka på det praktiska med att ordna allt detta med städning och tömning, utan vi ger er tid till annat i denna svåra stund.

Vi har hjälpt många med just detta att underlätta vid dessa tillfällen. Vi vill ge er proffsigt bemötande och vara er behjälpliga på det sätt som passar er bäst.

Vi lovar att lämnar ni över allt till oss så får ni det utfört proffsigt & smidigt. Så tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar, vi svarar inom några minuter.

Vi vet att många frågor finns i dessa stunder och vi skall göra allt för att ge er svar så att ni kan få lugn och ro och att ni genom våra svar förstår att allt går att lösa på ett smidigt och bra sätt. 

Varmt välkommen att kontakta oss dygnet runt. Vi finns till för er.

Varför välja oss för ert dödsbo?

  • Vi kan erbjuda er öppettider dygnet runt 24/7 och detta gör vi för att vi skall underlätta för alla som är  akut behov av att få svar på sina frågor runt allt det praktiska runt dödsboet.
  • Vi har lång vana av att hantera dessa uppdrag och har årtionden av erfarenhet av detta och det borgar för att ni skall få en kvalitetstjänst utförd.
  • Tysnadsplikt är för oss ett krav och alla kunder skall tryggt kunna lägga sitt förtroende hos oss och veta att allt stannar hos oss.
  • Vi har bra priser på alla våra tjänster och det gör att du som kund slipper leta offerter från alla håll mitt i stressen.

 

Välkommen att kontakta oss.

Jourstäd Sverige AB

[email protected]

0738-41 95 67

6 apr 2020

Välkommen

Jourstäd Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Kontakta oss för gratis offert.

[email protected]

0738-41 95 67


(Lämna tom)