Flyttstädning Sverige AB har ny hemside look

Nu har vi uppdaterat hemsidelooken och fått lite mer CALLTOACTION med trevliga färger. Vi tror att det är en bra idè att försöka hänga med utvecklingen av just detta att synas på nätet med sidor som gör att besökaren stannar kvar.

Vi har byggt ett trevligt BOKNINGSFORMULÄR som gör att det underlättar både för oss samt kunden att boka med oss dygnet runt.

När vi valde just färgen orange så hade vi googlat på vad folk omedvetet tycker är den färg som tilltalar dem och gör att de klickar just på den färgen. Kanske är det så att det är så att det finns en anledning till att stoppljusen i trafiken har färgerna grön, orange och röd?

Tycker ni om att läsa bloggar så tycker jag ni skall besöka även denna BLOGG.

Vi erbjuder som bekant flyttstädning i hela Sveriges avlånga land och vi är så tacksamma för alla nöjda kunder som återkommer och tipsar sina vänner och anhöriga om våra flyttstädningar.

Sen erbjuder vi som bekant både flytthjälp och studentstädning samt allt inom städning. Så tveka inte att kontakta oss vad det än gäller.

Vi vet att många hellre prioriterar att göra annat än att städa. Sen nu när det dessutom är 50 % rabatt genom rut-avdraget så är det enklare än någonsin att boka just detta med städning.

Vi har jouröppet 24/7/365 så tveka inte att kontakta oss. Precis när lusten faller på. Hjärtligt välkommen.

 

3 mar 2020

Välkommen

Jourstäd Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Kontakta oss för gratis offert.

[email protected]

0738-41 95 67


(Lämna tom)