Städfirma Sverige

Prisvärd städfirma i Sverige

Behöver ni anlita en städfirma med bra pris som utför sina flyttstädningar i hela Sverige så har ni möjlighet att anlita oss på Jourstäd Sverige AB. Vi har öppet dygnet runt och levererar kvalitetsstädningar till alla som önskar. 

Vi utför allt inom städning så behöver du flyttstädning i Stockholm, flyttstädning i Malmö, flyttstädning i Göteborg eller andra orter så är ni välkomna att kontakta oss för en gratis offert. Vi städar efter mäklarsamfundets riktlinjer så du kan förlita dig på att du får ett arbete utfört som uppfyller krav och normer för vad en flyttstädning skall innehålla. 

SKICKA IN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss genom att e-posta, ringa oss eller fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan.

KOSTNADSFRI OFFERT

Ni får en kostnadsfri offert som innehåller all information om arbetet inkl. pris.

VI PÅBÖRJAR ARBETET

När ni godkänt offerten samt bokat in er via detta bokningsformulär så påbörjar vi arbetet enligt det vi kommit överens om i offerten.

Vi använder speciella städlistor vid alla våra flyttstädningar så inget skall missas. Sen har vi 7 dagars garanti om nu inflyttare eller kvartersvärd skulle ha synpunkter. Garantin går självklart att förlänga om du meddelar oss innan så noterar vi det i din bokning.

Självklart använder vi enbart miljövänliga medel vid all vår städning. Vi är den miljömedvetna städfirman som ger dig som kund rätt jobb utfört till rätt pris.

Vi utför även dödsbostädning & dödsbotömning som ni kan boka. Självklart har vi tystnadsplikt för att du som kund skall känna dig trygg med att välja oss.

Varför välja Jourstäd

Ni skall välja Jourstäd Sverige AB just för att vi levererar prisvärda städtjänster och vi har öppet dygnet runt för att du som kund skall kunna boka på tider som passar dig.

[email protected]

0738-41 95 67

25 mar 2020

Välkommen

Jourstäd Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

Kontakta oss för gratis offert.

[email protected]

0738-41 95 67


(Lämna tom)